Route naar Berkelstraat 181, 3061 JC Rotterdam

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Rotterdam
Met tramlijn 7 richting Burg. Oudlaan (Erasmus universiteit). Uitstappen bij halte Vlietlaan. Loop in de richting van de tram mee; waar de Vlietlaan een bocht naar rechts maakt en overgaat in de Oudedijk ligt links de Berkelstraat. Nr. 181 bevindt zich aan het eind op de hoek Sophiastraat.
Van metrostation Voorschoterlaan
Loop naar tramlijn 7 (op de Oudedijk) richting Willemsplein. Uitstappen bij halte Vlietlaan. Loop vanaf de halte een stukje terug en waar de Vlietlaan een bocht naar rechts maakt en overgaat in de Oudedijk ligt links de Berkelstraat. Nr. 181 bevindt zich aan het eind op de hoek Sophiastraat.

Met de auto
A16, afslag Kralingen (vanuit het Zuiden linksaf, vanuit het Noorden rechtsaf). Bij de verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf de Kralingse weg op. Bij de eerste rotonde rechtdoor (Kralingse Plaslaan). Bij de volgende rotonde linksaf (Karmelweg); 1e straat links (Libanonweg); 1e straat rechts (Jaffa); 3e straat rechts (Berkelstraat). Aan het eind van de straat (hoek Sophiastraat) bevindt zich de praktijk (nr. 181)


googlekaart

Van Hennik Onderwijs houdt kantoor in de Filosofische Praktijk Berkelstraat 181 in Rotterdam Kralingen.

Praktische filosofie en onderwijs gaan uitstekend samen.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.